Zolang tickets verkrijgbaar zijn via het Ambassadeurprogramma, kan je ze eenvoudig aan je vrienden aanbevelen via je Ambassadeur profiel.

1. Log in met je Ambassadeur profiel

2. Scroll naar beneden naar 'Tickets'

3. Klik op het type ticket dat je wilt aanbevelen en selecteer het aantal tickets. Klik dan op 'Doorgan' *Let wel: Mocht je tickets willen aanbevelen aan andere mensen moet je hiervoor een aparate link aanmaken voor ieder persoon

4. Vul de persoonsgegevens in van de persoon die je de ticketlink wilt sturen en klik dan op 'Uitnodigen'

5. Je aanbevelingslink is gemaakt. Je kunt deze link nu versturen via e-mail, delen op Facebook of simpelweg kopieer en direct versturen op je eigen manier

6. De aanbeveling is geslaagd! Zo gauw als je vrienden tickets kopen via jouw aanbevelingslink, ontvang jij direct je punten :) Yay!

Je kan de status van je aanbeveling bekijk onder de 'Recommendations' Tab. Ook kun je de link opnieuw naar je vrienden sturen, voor het geval dat ze een herinnering nodig hebben!