Ieder bericht kan maar een keer gedeeld worden. Normaalgesproken zal er meer dan een bericht tegelijkertijd klaar staan om te delen, soms alleen voor een gelimiteerde tijd. Je kunt meer informatie vinden over ieder bericht op je Ambassadeur profiel.